Η ιστορία μας ξεκίνα το 1978 όταν ο Ιωάννης Νικολετάτος δραστηριοποιήθηκε στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ,επεξεργασία ποσίμου νερού και στις πισίνες.

Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει την εργασία του παρέχοντας υψηλής ποιότητας κατασκευές.

Από το 2008 όταν και τελειώσαμε τις σπουδές μας ο Δημήτρης & Χρήστος Νικολετάτος συστήσαμε την νέα μορφή της εταιρίας με επωνυμία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ ΟΕ  κατασκευαστική-εμπορική προσφέροντας πλέον μεγαλύτερη γκάμα εργασιών και υλικών στους πελάτες μας.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα εργασίας και υλικών την ιδία χρόνια εισχωρούμε στο δίκτυο τεχνικών καταστημάτων Διαθερμική για να πετύχουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στα ειδή τα οποία εμπορευόμαστε , με τις γνώσεις μας και τους συνεργάτες μας είμαστε σε θέση να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα.

Οι  υπηρεσιες μας είναι

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

ΠΙΣΙΝΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ)

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ)

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ

Είμαστε εδώ για να σας εγγυηθούμε ότι στην κατασκευή σας θα γίνει το καλύτερο και αυτό γιατί δουλεύουμε εμείς οι ίδιοι στις εγκαταστάσεις μας , έτσι μας μεγάλωσε ο πατέρας μας «να αγαπάμε την δουλεία μας και να την κάνουμε οι ίδιοι αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ σωστή!»

Η οικοδομή είναι η δουλεία μας , κάθε κατασκευή μας είναι σαν να είναι το δικό μας σπίτι εμπιστευθείτε μας